Hašé ze zbylého vařeného masa hovězího nebo drůbežího
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 591 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 97561 mg
 - Bílkoviny 77 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 306 mg
 - Draslík 345.5 mg
 - Vláknina 6245 mg
 - Vitamín A 6245 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másla, zasypeme moukou a osmahneme jíšku. Jíšku zalijeme po částech vývarem, řádně rozmícháme dohladka.
 - 
                                2
Do bešamelové omáčky vmícháme umleté maso, osolíme, okořeníme a hašé dusíme ještě 10 minut. Na závěr vmícháme drobně nasekanou petrželovou nať.
 - 
                                3
Hašé podáváme s dušenými bramborami a saláty nebo jim můžeme naplnit slané palačinky, které zapečeme.