Vepřové kotlety se zelím a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 556 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 99.8 mg
 - Draslík 710.3 mg
 - Vláknina 7448.8 mg
 - Vitamín A 7448.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 64 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, osolené a naklepané kotlety a opečeme je na obou stranách.
 - 
                                2
Potom přisypeme papriku, podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme zelí, osolíme a když kotlety změknou, zalijeme je smetanou smíchanou s moukou. Nakonec ještě krátce povaříme.
 - 
                                3
Podáváme s houskovými knedlíky nebo s chlebem.