Salát z červeného zelí a červené řepy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 125 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 214.8 mg
 - Vláknina 3820 mg
 - Vitamín A 3820 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájené zelí krátce spaříme v okyselené vodě a necháme v ní vychladnout.
 - 
                                2
Potom přidáme k zelí cukr, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhanou řepu a přilijeme olej. Osolíme a okyselíme podle potřeby.
 - 
                                3
Salát podáváme dobře vychlazený.