Kedlubny dušené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 703 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 343.9 mg
 - Vláknina 6480 mg
 - Vitamín A 6480 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kedlubny oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme je teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka.
 - 
                                2
Nakonec do hotového pokrmu přidáme pro zjemnění zbylé máslo.