Zelná sarma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 182 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 113.5 mg
 - Draslík 290.4 mg
 - Vláknina 1052.3 mg
 - Vitamín A 1052.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, jedním nasekaným zelným listem, přidáme vejce, sůl a pepř.
 - 
                                2
Nádivku zabalíme do omytých zelných listů. Závitky vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a podusíme. Hotové zalijeme jogurtem a ihned podáváme.