Jehněčí kuličky s provensálským kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 537 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1406 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 152.6 mg
 - Draslík 423.4 mg
 - Vláknina 4277.5 mg
 - Vitamín A 4277.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme mleté jehněčí maso s na jemno nakrájenou cibulí, přidáme vejce, sůl, pepř, provensálské koření a petrželovou nať.
 - 
                                2
Ze směsi vytvoříme malé kuličky, které obalíme ve strouhance, naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a poté je dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C asi na 20-25 minut.
 - 
                                3
Podáváme s různými druhy dresinků.