Italská polévka s rýží a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 345 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 26.3 mg
 - Draslík 39.8 mg
 - Vláknina 2162.5 mg
 - Vitamín A 2162.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a dobře povaříme.
 - 
                                2
Do polévky zavaříme spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Přidáme okapaný hrášek, osolíme a necháme jen přejít varem.
 - 
                                3
Zvlášť podáváme nastrouhaný sýr.