Roštěnky v omeletách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 331.5 mg
 - Draslík 548.8 mg
 - Vláknina 66.3 mg
 - Vitamín A 66.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce, mléko, 2 lžíce oleje, sůl a pepř rozšleháme a z těsta usmažíme na oleji na pánvi 4 omelety.
 - 
                                2
Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.
 - 
                                3
Na talíře upravíme roštěnky, poklademe je kolečky bylinkového másla a usmaženými omeletami.