Pečená žebra na soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 727 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 61 g
 - Sodík 677 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 202.5 mg
 - Draslík 582.6 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žebra omyjeme pod tekoucí vodou a z obou stran nasolíme a okořeníme. Po té je dáme na plech, polijeme je z vrchu olejem a podlijeme je vodou.
 - 
                                2
Při pečení žebra otáčíme a podléváme výpekem, aby se nepřipekla. Žebra pečeme do měkka a do zlatova.