Jehly z kuřecích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 461 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 462.2 mg
 - Draslík 413.2 mg
 - Vláknina 1013.3 mg
 - Vitamín A 1013.3 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá, odblaněná játra nakrájíme na stejné kousky. Slaninu nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka.
 - 
                                2
Játra, slaninu a cibuli napichujeme střídavě na jehly. Osolíme, opepříme, potřeme olejem s prolisovaným česnekem a špetkou tymiánu.
 - 
                                3
Jehly rozložíme na grilovací rošt potřený olejem. Grilujeme asi 7 minut, jehly obrátíme, znovu potřeme olejem a grilujeme ještě 6 minut.