Ryba vařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 869 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 97101 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 167.5 mg
 - Draslík 1857.5 mg
 - Vláknina 40087.4 mg
 - Vitamín A 40087.4 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 87.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kastrolu vlijeme ocet, vložíme koření a zeleninu nakrájenou na kolečka, přilijeme zhruba 0,5 l vody a povaříme 15 minut. Následně do vývaru vložíme osolenou rybu (pokud je ryba větší, naporcujeme ji), dolijeme horkou vodou tak, aby byla ryba potopena. Jakmile se začne vařit, plamen zmírníme a pozvolna dovaříme.
 - 
                                2
Rybu vyjmeme lopatičkou, pokládáme na nahřátou mísu a podáváme ozdobenou dílky citrónu s petrželovým máslem a vařenými bramborami.