Vepřová pečeně s vinnými hrozny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 908 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 65 g
 - Sodík 202 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 182.7 mg
 - Draslík 1080.7 mg
 - Vláknina 5675.5 mg
 - Vitamín A 5675.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu rozehřejeme na 180C.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné nudličky. V pekáčku rozpálíme olej a maso z obou stran opečeme. Vyjmeme a ve výpeku necháme zpěnit cibuli. Přidáme koření, vložíme zpět maso, ochutíme solí, pepřem a podlijeme vínem. Pečeme v troubě pod pokličkou asi 40min doměkka.
 - 
                                3
Ke konci nasypeme kuličky hroznového vína a při mírné teplotě ještě 5min dopečeme.
 - 
                                4
Podáváme s pečivem.