Žebírka ve woku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 811 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 1157 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 202.5 mg
 - Draslík 604.5 mg
 - Vláknina 798.5 mg
 - Vitamín A 798.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve woku osmažíme 5 minut nasucho kuličky pepře a sůl, aby sůl získala barvu, a potom je rozdrtíme v hmoždíři a přisypeme k němu i směs pěti koření.
 - 
                                2
Smícháme suroviny na marinádu a odložíme je stranou. Žebírka nasekáme na menší kousky, potřeme kořenící směsí a potom je obalíme v marinádě. Vložíme je do chladničky a necháme přes noc marinovat.
 - 
                                3
Marinádu z žebírek oklepeme a žebírka obalíme v maizeně. Wok zpola naplníme olejem a postupně v něm žebírka smažíme asi 5 minut. Potom je vyjmeme a osmažíme ještě jednou — tentokrát dokřupava a dozlatohněda.
 - 
                                4
Necháme je okapat na savém papíře, posypeme zbytkem koření a podáváme.