Hovězí maso v dušeném zelí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 11 g
- Sodík 494 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 572.9 mg
- Vláknina 16206 mg
- Vitamín A 16206 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 118.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme ve vlastní šťávě. 
- 
                                2V jiném kastrolu osmahneme na oleji oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, nahrubo rozkrájené zelí, rajčatový protlak, sůl, pepř a kmín. Zalijeme vodou a dusíme, až zelí změkne. 
- 
                                3Potom k zelí přidáme maso i se šťávou, necháme přejít varem. 
- 
                                4Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a nakrájenou pažitku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        