Vinohradské zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1099 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 83 g
 - Sodík 334 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 24.3 mg
 - Draslík 1610.7 mg
 - Vláknina 38192 mg
 - Vitamín A 38192 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 300.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky. Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Zelí nakrájíme na malé kousky, papriky na čtvrtky, rajčata a cibuli na kolečka a česnek nadrobno nasekáme.
 - 
                                2
Na sádle zpěníme cibuli a mírně na ní opečeme maso. Přidáme papriky, rajčata, česnek, sůl a mletou papriku. Vše zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.