Skopové maso na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 187 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 198 mg
 - Vláknina 4004.5 mg
 - Vitamín A 4004.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso (vybíráme maso bez kostí) opláchneme, okrájíme všechen lůj a maso nakrájíme na plátky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. V tlakovém hrnci na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka a nastrouhaný česnek. Poté do hrnce vložíme maso, lehce orestujeme, k masu přidáme chleba nakrájený na kousky a vše zalijeme vodou. Hrnec uzavřeme a dusíme zhruba tři čtvrti hodiny. Poté hrnce odstavíme a necháme vychladnout. Zkusíme, zda je maso měkké a servírujeme.