Pečené rybí filé s jogurtem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 12 g
- Sodík 529 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 148.3 mg
- Vláknina 348 mg
- Vitamín A 348 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu si předehřejeme na 190°C. Zapékací misku vytřeme olejem. Mražené rybí filé z tresky rozkrájíme na obdélníky, omyjeme je, osušíme, ochutíme solí, pepřem, kmínem a naskládáme je misky.
-
2
V míse rozmícháme bílý jogurt s nastrouhaným sýrem a drobně pokrájeným mladým koprem. Jogurtovou zálivkou přelejeme rybí filé a vložíme do středu předehřáté trouby. Pečeme přibližně 30 minut dozlatova.
-
3
Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme. Dobrou chuť.