Pečené rybí filé s jogurtem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 42 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Aljašská Treska filé LIDL
  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 g Jogurt nízkotučný
  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 3 špetka Kmín celý
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 529 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 3 mg
  • Draslík 148.3 mg
  • Vláknina 348 mg
  • Vitamín A 348 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Troubu si předehřejeme na 190°C. Zapékací misku vytřeme olejem. Mražené rybí filé z tresky rozkrájíme na obdélníky, omyjeme je, osušíme, ochutíme solí, pepřem, kmínem a naskládáme je misky.

  • 2

    V míse rozmícháme bílý jogurt s nastrouhaným sýrem a drobně pokrájeným mladým koprem. Jogurtovou zálivkou přelejeme rybí filé a vložíme do středu předehřáté trouby. Pečeme přibližně 30 minut dozlatova.

  • 3

    Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu