Kapr dušený na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 586 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 132 mg
 - Draslík 709.6 mg
 - Vláknina 477.5 mg
 - Vitamín A 477.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme asi 15 minut odležet.
 - 
                                2
Potom maso osolíme, v kastrolu podlijeme trochou horké vody, posypeme kmínem a dusíme do měkka.
 - 
                                3
Porce vyjmeme, šťávu zředíme trochou vody, necháme přejít varem a přecedíme.
 - 
                                4
Při podávání pokapeme každou porci citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                5
Podáváme s vařenými bramborami.