Kapr na pivu po česku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 498 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 100 g
 - Sodík 159 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 123.8 mg
 - Draslík 1000.4 mg
 - Vláknina 7231.3 mg
 - Vitamín A 7231.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a vykostěné porce kapra nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pokapeme octem. Necháme chvíli v chladu.
 - 
                                2
Oloupanou cibuli, brambory a mrkev nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na másle, přidáme mrkev a brambory a zalijeme pivem. Povaříme 15 minut.
 - 
                                3
Nakonec přidáme kostky ryby, nastrouhaný perník a 10 minut vše vaříme na mírném ohni. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.