Lososový pstruh se štěrbákem a listovou čekankou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Čekanka
  • 600 g Pstruh lososový
  • 200 g Čekanka belgická
  • 200 g Locika salátová
  • 40 ml Olej olivový
  • 4 ks Artyčoky
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 704 kcal
  • Sacharidy 111 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 1082 mg
  • Bílkoviny 60 g
  • Uhlovodany 111 g
  • Cholesterol 88.5 mg
  • Draslík 4834 mg
  • Vláknina 116400 mg
  • Vitamín A 116400 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 143 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Obě čekanky i lociku podusíme odděleně na polovině oleje. Lociku a listovou čekanku nakrájíme nahrubo, belgickou čekanku na proužky. Promícháme a směsí naplníme 4 vykrajovátka položená na talíři.

  • 2

    Artyčoky očistíme, rozčvrtíme, uvaříme a ochutíme solí a zbytkem oleje.

  • 3

    Pstruha podusíme cca 5min v páře a podáváme s artyčoky a zeleninou vyklopenou z vykrajovátek.

Komentáře k receptu