Salát s kysaným zelím, brambory, červenou řepou a okurkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 177 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 443 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 634.4 mg
 - Vláknina 10797.5 mg
 - Vitamín A 10797.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté brambory ve slupce uvaříme v 5 dl vody. Vaříme 20 minut, poté je scedíme a necháme vychladnout. Následně je oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Nakládanou červenou řepu a sladkokyselou okurku pokrájíme na též na malé kostičky, přidáme k bramborům. Očištěné cibule posekáme nadrobno. Kysané zelí překrojíme a s cibulí přidáme k bramborům.
 - 
                                2
Směs promícháme, podle chuti přidáme sůl, pepř a cukr. Směs promícháme s extra olivovým olejem, dle chuti můžeme přidat i 1 - 2 lžičky octa.
 - 
                                3
Salát důkladně promícháme, zakryjeme a necháme 30 - 40 minut uležet.