Bramborový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1618 kcal
- Sacharidy 184 g
- Tuky 92 g
- Sodík 10310 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 184 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 2580 mg
- Vláknina 55439 mg
- Vitamín A 55439 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.4 mg
- Vitamín E 14.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupeme brambory, nakrájíme na menší kostky, cibuli nakrájíme, spaříme a vymačkáme. Jablka oloupeme, uvařená vejce a okurky nastrouháme na hrubém struhadle na nudličky. 
- 
                                2Majonézu ochutíme citrónovou šťávou, pepřem, solí a nalijeme na připravenou směs. 
- 
                                3Důkladně promícháme a dle potřeby přichutíme. Povrch posypeme nadrobno nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        