Zelenina se sýrem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 843 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 285.6 mg
 - Draslík 550.3 mg
 - Vláknina 3045 mg
 - Vitamín A 3045 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 61.1 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné papriky zbavené jader nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené papriky, oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a vše podusíme.
 - 
                                3
Potom přidáme na kousky nakrájený sýr, rozšlehaná vejce a sekanou petrželku. Promícháme a necháme ztuhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
 - 
                                4
Podáváme s opečenými bramborami nebo s černým chlebem.