Frittata s uzeným pstruhem a fenyklem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 714 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 37 g
- Sodík 348 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 380.8 mg
- Draslík 770.1 mg
- Vláknina 11767 mg
- Vitamín A 11767 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Troubu předehřejeme na 180C. 
- 
                                2Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme. 
- 
                                3Pstruha stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Zapékací mísu vymažeme olejem. Rozšleháme mléko, smetanu, vejce a muškátový oříšek, ochutíme solí a pepřem. Přidáme kousky pstruha, fettucine, na tenké plátky nakrájený fenykl, na kolečka nakrájené cibulky a promícháme. 
- 
                                4Směs nalijeme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a pečeme asi 1 hodinu. Rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkami fenyklu a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        