Kuře marinované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 815 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 995 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 168.5 mg
 - Draslík 481.9 mg
 - Vláknina 6016.3 mg
 - Vitamín A 6016.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuře omyjeme a naporcujeme na 6 dílů. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
Do misky nalijeme olej, vodu, přidáme hořčici, sůl, pepř, kečup, mletou papriku, česnek, cibuli, porce kuřete do této marinády naložíme a necháme uležet. Stačí 1 hodinu, ale můžeme marinovat i přes noc.
 - 
                                3
Porce kuřete vyndáme, nenecháme okapat, rovnou vložíme do pekáčku, přidáme máslo a pečeme 35-40 minut. Podle potřeby podléváme a přeléváme vypečenou šťávou.
 - 
                                4
Kuře podáváme s bílým pečivem.