Milánské vepřové řízky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 32 g
- Sodík 452 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 115 mg
- Draslík 712.6 mg
- Vláknina 136.5 mg
- Vitamín A 136.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a másle. Vyjmeme je a necháme na teplém místě. 
- 
                                2Ve výpeku osmahneme mouku, přilijeme vývar, přidáme rajčatový protlak a kečup a vše povaříme, až se bude tuk oddělovat. Nakonec šťávu osolíme a okořeníme utřeným česnekem. 
- 
                                3Řízky upravíme na talíře a přelijeme omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        