Vepřová panenka se sýrovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 784 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 12 g
- Sodík 1390 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 80 g
- Cholesterol 211.3 mg
- Draslík 1268.9 mg
- Vláknina 18203.8 mg
- Vitamín A 18203.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nudle vaříme v osolené vodě, 5 minut před dokončením přidáme celé oloupané mrkve. 
- 
                                2Omyté maso nakrájíme na plátky, po obou stranách zprudka opečeme na oleji, osolíme a opepříme. 
- 
                                3Ohřejeme mléko a za stálého mícháme v něm rozpustíme Gorgonzolu (nesmíme vařit). 
- 
                                4Omáčku, vařené nudle, mrkve a plátky panenky upravíme na nahřáté talíře a podáváme posypané nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        