Jehněčí hřbet na římském kmínu se špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 495 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 100.1 mg
 - Draslík 763.3 mg
 - Vláknina 9290 mg
 - Vitamín A 9290 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.8 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1191.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jehněčí maso opláchneme a osušíme, nakrájíme na slabé plátky a vložíme do mísy. Přisypeme kari, římský kmín, mletý koriandr a důkladně promícháme s masem. Ve woku na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nadrobno a nasekaný česnek, přidáme nasekanou chilli papričku a okořeněné maso a za stálého míchání 10 minut opékáme. V průběhu zalijeme omáčkou hoisin. Nakonec vmícháme omyté pokrájené listy špenátu, zalijeme vroucí vodou a 3 minuty podusíme.