Domácí chléb s parmezánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Sýr Parmezán
  • 375 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Droždí sušené
  • 1.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Česnek sušený
  • 1 kávová lžička Oregano sušené
  • 1 kávová lžička Bazalka sušená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 304 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 4.5 mg
  • Draslík 56.4 mg
  • Vláknina 6983.7 mg
  • Vitamín A 6983.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku, sůl, cukr, vodu, bazalku, oregano, petrželku, česnek a droždí dáme do domácí pekárny a nastavíme na Základní program.

  • 2

    Před dokončením hnětení přisypeme sýr a necháme program dojít do konce.

  • 3

    Po upečení si vychutnáme vynikající domácí chléb s parmezánem.

Komentáře k receptu