Vepřová pečeně s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jablka
  • 600 g Vepřové maso libové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 435 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 160.5 mg
  • Vláknina 5700 mg
  • Vitamín A 5700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3795.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté vepřové maso osolíme a za mírného podlévání pečeme asi 45 minut.

  • 2

    Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi vody podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky.

  • 3

    Upečené maso nakrájíme na tenké plátky, obložíme je čtvrtkami dušených jablek a vše polijeme šťávou z pečeně.

Komentáře k receptu