Pečené hovězí maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 344 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 98.6 mg
 - Draslík 0.4 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso vcelku očistíme, důkladně omyjeme, osolíme a vložíme do pekáče vymazaného sádlem. Podlijeme vodou a podusíme na sporáku. Poté napolo upečeme v rozehřáté troubě.
 - 
                                2
Horké maso pokrájíme na kousky, rozdělíme do čistých sklenic a zalijeme šťávou z pečení.
 - 
                                3
Sklenice ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
 - 
                                4
Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.