Zajíc na červeném víně, dušený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 659 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 341 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 232.5 mg
 - Draslík 1351.7 mg
 - Vláknina 3695.8 mg
 - Vitamín A 3695.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 46.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 36.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaníme a nasolíme zajíce.
 - 
                                2
Rozehřejeme máslo ve velké pánvi a nakrájenou cibuli osmahneme.
 - 
                                3
Přidáme nakrájenou papriku, pepř, hřebíček, vložíme zajíce a zalijeme vínem. Dusíme pod pokličkou a během dušení podléváme vodou.
 - 
                                4
Měkkého zajíce vyndáme a necháme odpařit tekutinu.
 - 
                                5
Do základu přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme.
 - 
                                6
Před podáváním naporcujeme a přelijeme šťávou.