Plněný pstruh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Pstruh
  • 250 g Telecí plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Žemle tuková
  • 4 ks Sardelové řezy
  • 0.2 dl Olej stolní
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 644 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 2028 mg
  • Bílkoviny 73 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 278.4 mg
  • Draslík 1225.3 mg
  • Vláknina 934 mg
  • Vitamín A 934 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pstruhy dobře očistíme a nasolíme.

  • 2

    Telecí maso umeleme, smícháme s žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými, nasekanými sardelovými řezy, nastrouhanou cibulí, posekanou petrželkou, vejcem. Nádivku mírně osolíme.

  • 3

    Směsí naplníme připravené pstruhy, zašijeme je, podusíme na oleji.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.

Komentáře k receptu