Zapečené hovězí se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 80 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 250 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 301 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 283 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 385.3 mg
  • Vláknina 2800 mg
  • Vitamín A 2800 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté hovězí maso uvaříme v mírně osolené vodě do měkka.

  • 2

    Maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Na každý plátek masa položíme plátek sýra, krátce zapečeme v troubě nebo pod grilem.

  • 3

    Podáváme s nakrájenou salátovou okurkou a nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu