Ravioly s janovským pestem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Bazalka
  • 500 g Těstoviny Ravioli
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 l Voda pitná
  • 6 polévková lžíce Olej olivový
  • 6 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • 2 polévková lžíce Oříšky piniové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 447 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 858 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 141 mg
  • Draslík 312.8 mg
  • Vláknina 3468 mg
  • Vitamín A 3468 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ravioly uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

  • 2

    Mezitím na suché pánvi zprudka opražíme piniové oříšky a poté je rozmixujeme s najemno nakrájeným česnekem a nasekanou bazalkou. Dochutíme solí, přidáme strouhaný parmazán a olivový olej a promixujeme, až vznikne krémová omáčka.

  • 3

    Okapané těstoviny promícháme s pestem a podáváme.

Komentáře k receptu