Vařené hovězí maso s křenem a jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 130 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 453 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 46.4 mg
- Draslík 100.8 mg
- Vláknina 2540 mg
- Vitamín A 2540 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Libové hovězí maso omyjeme, vložíme do osolené vařící vody a vaříme doměkka. 
- 
                                2Hotové maso podáváme s nastrouhanými jablky smíchanými s křenem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        