Chřestový salát s vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Chřest bílý
  • 5 g Petržel - nať
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 72 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 297.5 mg
  • Vláknina 6760 mg
  • Vitamín A 6760 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chřest oloupeme, uvaříme a nakrájíme na kousky.

  • 2

    Připravíme marinádu z vody, citronové šťávy, cukru a soli. Nalijeme ji na chřest a povrch salátu ozdobíme nahrubo nakrájeným, uvařeným vejcem a nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu