Špagety s pestem z potočnice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 615 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 97111 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 570.9 mg
 - Vláknina 13675 mg
 - Vitamín A 13675 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Potočnici opláchneme a osušíme.Otrháme lístky od stonků a spolu s piniovými jádry je nasekáme najemno.Smícháme s pepřem a 30 g nastrouhaného parmazánu.Za stálého míchání do směsi přiléváme olej dokud směs nezhoustne.
 - 
                                2
Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu,scedíme a necháme dobře okapat.
 - 
                                3
Špagety rozdělíme na hluboké talíře.Ke každé porci přidáme plnou lžíci pesta a podle chuti posypeme parmazánem.
 - 
                                4