Skopové maso po irsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Skopové maso přední
  • 500 g Brambory
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 763 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 52 g
  • Sodík 512 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 156 mg
  • Draslík 2457 mg
  • Vláknina 16289.8 mg
  • Vitamín A 16289.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 314.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky a podusíme ji.

  • 2

    Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na cibuli - nesmí zhnědnout. Osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka.

  • 3

    Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu (nebo zelí), osolíme a podle potřeby podlijeme.

  • 4

    Když jsou brambory měkké, pokrm promícháme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu