Hovězí maso na celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 123 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 78.5 mg
 - Draslík 37.5 mg
 - Vláknina 991 mg
 - Vitamín A 991 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a celer oloupeme a nastrouháme.
 - 
                                2
Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, posolíme, okmínujeme, obalíme v mouce a po obou stranách na tuku usmažíme.
 - 
                                3
Když je maso upečené, přidáme k němu do výpeku cibuli a celer a chvíli opékáme. Potom přilijeme horkou vodu a dusíme do změknutí.
 - 
                                4
Vznikne omáčka, kterou nemusíme zahušťovat.