Vařené hovězí maso s křenem a jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jablka
  • 20 g Křen
  • 160 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Ocet jablečný
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 130 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 453 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 46.4 mg
  • Draslík 100.8 mg
  • Vláknina 2540 mg
  • Vitamín A 2540 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Libové hovězí maso omyjeme, vložíme do osolené vařící vody a vaříme doměkka.

  • 2

    Hotové maso podáváme s nastrouhanými jablky smíchanými s křenem.

Komentáře k receptu