Slepičí polévka se žampiony
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 1536 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 143.8 mg
- Draslík 273.7 mg
- Vláknina 2365.2 mg
- Vitamín A 2365.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do osoleného vroucího vývaru z drůbeže dáme očištěný, opláchnutý a na kostičky nakrájený pórek, na kostičky nakrájené uvařené slepičí maso a krátce povaříme. 
- 
                                2Potom vmícháme rozšlehaná vejce, přidáme uvařené překrájené špagety a na plátky nakrájené žampiony. 
- 
                                3Polévku dochutíme glutasolem, vínem, vegetou a podle potřeby ji dosolíme. Vývar ještě krátce povaříme. 
- 
                                4Při podávání přidáme do každé porce omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        