Hovězí maso na vejcích
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 328.8 mg
 - Draslík 575.7 mg
 - Vláknina 2155.5 mg
 - Vitamín A 2155.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nasekáme a na rozpáleném másle necháme zesklovatět. Přidáme všechno koření, osolíme, vmícháme maso, pokrájené na kousky, orestujeme. Poté podlijeme a dusíme do měkka.
 - 
                                2
Pekáč z varného skla vymastíme, vlijeme vysmaženou šťávu a vložíme polovinu masa. Na něj rozklepneme vejce, navrstvíme zbytek masa a posypeme strouhankou. Ve vyhřáté troubě necháme zapéci do zlatova.