Hovězí maso na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 76.4 mg
 - Draslík 37.2 mg
 - Vláknina 361 mg
 - Vitamín A 361 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a osmažíme na ni jemně nakrájenou cibuli spolu s kmínem.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky přidáme k cibuli a dusíme ve vlastní šťávě.
 - 
                                3
Když se šťáva vydusí, podlijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Podléváme jen tolik, aby se maso nepřipalovalo.