Hovězí maso zapečené s rajčaty a těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 776 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 274 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 75 g
 - Cholesterol 116 mg
 - Draslík 155.6 mg
 - Vláknina 1221 mg
 - Vitamín A 1221 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.8 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar dáme stranou.
 - 
                                2
Uvařené maso osmažíme na oleji ze všech stran, vmícháme těstovinovou rýži, přilijeme 500 ml vývaru z masa a na mírném plameni dusíme. Po chvíli vmícháme nakrájená rajčata, šťávu, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
 - 
                                3
Směs přeložíme do zapékací mísy, přelijeme 400 ml vývaru a v troubě předehřáté na 200°C pečeme zhruba 40 minut.