Kančí plátky s dušenou zeleninou a ryzci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 499 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 352.7 mg
 - Vláknina 3678.1 mg
 - Vitamín A 3678.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ryzce očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, nakládaná rajčata nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Maso osmažíme na oleji, vyjmeme a do oleje vložíme všechny suroviny, přilijeme vývar, vrátíme plátky a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.