Zajíc na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 552 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 1349 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 192 mg
 - Draslík 1331.9 mg
 - Vláknina 6750 mg
 - Vitamín A 6750 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmahneme dorůžova. Přiložíme porce zajíce, posypeme větším množstvím kmínu, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
 - 
                                3
Porce masa rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme kmínovým výpekem.