Jáhly s dušenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 287 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 119 g
 - Sodík 430 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 348.1 mg
 - Vláknina 20209.5 mg
 - Vitamín A 20209.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jáhly nejdříve spaříme horkou vodou. Překlopíme do hrnce, přidáme vodu a přivedeme k varu.
 - 
                                2
Mrkev a pastiňák nakrájíme na kostičky, brokolici na menší růžičky. Přidáme k jáhlám. Okořeníme kmínem a bazalkou a osolíme. Pomalu dusíme 20 minut na mírném ohni. Občas důkladně ode dna promícháme vařečkou.
 - 
                                3
Nakonec omastíme olivovým olejem.
 - 
                                4
Hotové jídlo upravíme na talíře a zdobíme krájenou ředkvičkou.