Zelenina dušená v páře s cibulí a jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 944 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 19.1 mg
 - Draslík 960 mg
 - Vláknina 16598 mg
 - Vitamín A 16598 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 158.2 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Kapustu nakrájíme na kosočtverce, cibuli na osminky. Vše spolu s růžičkami brokolice uvaříme cca 4min v páře.
 - 
                                2
Jablko oloupeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném oleji, poté odstavíme, přidáme ančovičky, rozmačkáme je a posypeme najemno nasekanou petrželkou. Vlijeme ocet a ochutíme solí.
 - 
                                3
Talíře vyložíme listy čekanky, navrstvíme podušenou zeleninu, posypeme jablkem a přelijeme olejem s ančovičkami.