Hovězí maso na slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Slanina vepřová
  • 240 g Hovězí maso zadní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 200 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 261 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 76.4 mg
  • Draslík 37.2 mg
  • Vláknina 361 mg
  • Vitamín A 361 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a osmažíme na ni jemně nakrájenou cibuli spolu s kmínem.

  • 2

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Plátky přidáme k cibuli a dusíme ve vlastní šťávě.

  • 3

    Když se šťáva vydusí, podlijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Podléváme jen tolik, aby se maso nepřipalovalo.

Komentáře k receptu